Hoe werkt een fotoshoot?

De foto's die ik maak zijn portret foto’s, van jou dier of van jullie samen.

We kijken samen naar een geschikte plek voor een fotoshoot, ik heb altijd wat ideeën maar je eigen idee is ook altijd welkom. Als we een mooie locatie hebben gevonden, kijken we samen naar een datum (deze kan verzet worden imv slecht weer). Als we een dag gepland hebben stuur ik je een opzetje op, met tips voor een fotoshoot, hier in staat bijvoorbeeld tip voor kledingkeuze en spulletjes die je mee kan nemen.

Een maal op locatie, kijken we samen naar een plekje waar we de foto’s gaan maken, ook hier bij is eigen invulling altijd welkom! Als we foto’s maken laat ik jou en je dier jullie gang gaan, soms met wat aansturing. Zo heb je echte spontane momenten samen, want niets is mooier als een echte foto wat niet te geposeerd is. Ondertussen zal ik je foto’s laten zien die gemaakt zijn, zo heb je een idee bij wat er gemaakt word.

als eenmaal de foto’s gemaakt zijn ga ik thuis aan de slag met foto’s uit zoeken, hier haal ik bijvoorbeeld de wazige, foto’s waar jullie ogen dicht hebben of veel de zelfde foto’s uit. Zodat jij alleen uit de belangrijke foto’s hoeft uit te zoeken. Je krijgt van mij een uitzoekpagina op gestuurd met een uitleg hoe het moet, zo kan jij je foto’s uitzoeken. Daarna ga ik bezig met bewerken van de foto’s en binnen 10 werkdagen kan jij genieten van de foto’s.